Palin of McCain? Help ons beslissen!

Dilemma’s, dilemma’s. We kunnen niet alles zien en doen wat we zouden willen. Amerika is een groot land en de afstanden tussen de verschillende evenementen dus ook. Er moeten keuzes worden gemaakt. Daarom de vraag aan de trouwe lezers van de Debatblog: waar moeten Lars en ik naar toe aan het einde van dit weekend? Sarah Palin of John McCain?

We zitten nu in Virginia. We kunnen op zondag naar Ohio gaan rijden met onze luxe huurauto. Daar houdt John McCain een aantal rallies. Echter we kunnen ook in Virginia blijven en maandag naar een evenement gaan van Sarah Palin.

We houden er rekening mee dat we niet iedereen kunnen zien. En we willen in ieder geval Barack Obama (volgens de peilingen de volgende president van de V.S.) zien. Dus eventueel kan dit onze enige kans zijn om één van deze twee Republikeinen te zien.

Wie moet het worden?

Hoe dan ook, vandaag gaan we eerst naar Joe Biden. De vicepresidentskandidaat is vandaag in Martinsville, Virginia. Wij zitten nog in een motel ergens noorderlijker in diezelfde staat, namelijk Harrisonberg. Wij weten ook niet helemaal wat wij moeten verwachten. Biden is door Obama gekozen vanwege zijn talent op de “campaign trail”. Dus onze verwachtingen zijn dan ook zeker niet laag!

5 reacties

 1. Door Gerard Gepubliceerd op 25 oktober 2008

  Lijkt me duidelijk! Palin! Die John McCain kan echt niet speechen…

 2. Door Job Gepubliceerd op 25 oktober 2008

  McCain is natuurlijk de bobo.

  Maar als je er toch vanuit gaat dat Obama gaat winnen dan kan je beter voor Palin gaan. Die zal je immers in latere jaren meer van kunnen horen terwijl McCain hierna weinig meer zal presteren.

  Overigens is er natuurlijk wat voor te zeggen om die Palin te zien speechen, bij haar kan je mooie fouten verwachten en rare opmerkingen en een ongenuanceerder publiek. “Kill the terrorist! Go to Palin!”

 3. Door Agnes Gepubliceerd op 25 oktober 2008

  Ja, leuk…ga voor Palin. Tip: begin een spreekkoor met de leus ‘kill the terrorist, Nobama.” Help haar de verkiezingen verliezen.

 4. Door Ted Gepubliceerd op 25 oktober 2008

  Ja, maar aan de andere kant, is het ook niet leuk om het gestuntel van McCain te zien? 🙂

 5. Door Ralf Gepubliceerd op 27 oktober 2008

  Och, dat gestuntel van McCain is overal uitgezonden, dat heb ik nu wel weer gezien. Persoonlijk lijkt me daarom Palin veel interessanter. En ze blijft natuurlijk een unguided missile.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.