Op weg naar het Lagerhuis 2009

Op weg naar het Lagerhuis 2009Op 23 mei is de finale van VARA’s Op weg naar het Lagerhuis te zien op TV, gepresenteerd door Menno Bentveld. De halve finales worden dit jaar niet uitgezonden op TV, maar staan wel volledig op internet. Ik was jurylid tijdens de halve finale tussen Dalton Voorburg en Stad en Esch. Om een goed gevoel te hebben voor het niveau van de finalerondes heb ik uitzendingen van voorgaande jaren teruggekeken (sinds 2004 staan ze nog allemaal online). Het valt me op dat je ziet dat elk jaar het niveau hoger is dan het jaar daarvoor. Niet alleen de leerlingen maar ook de enthousiaste docenten en begeleiders van deze debatteams verdienen daarvoor een pluim.

Hierbij de halve finale:

3 reacties

  1. Door Robbert Gepubliceerd op 24 mei 2009

    Wat een kanjers van jongeren staan klaar om het debat van de toekomst te voeren!

  2. Door Robbert Gepubliceerd op 24 mei 2009

    Wat een kanjers van jongeren staan klaar om het debat in de toekomst te voeren!

  3. Door Arnulf Gepubliceerd op 26 augustus 2009

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.