Joe the Plumber wil de politiek in

Joe the Plumber Рde man die niet Joe heet en eigenlijk ook geen loodgieter is Рstond centraal in de nadagen van de presidentscampagne van 2008. John McCain gebruikte hem als voorbeeld van een ondernemer voor wie Obama’s belastingplannen slecht zouden uitpakken. Nu, vier jaar later, wil hij zelf de politiek in. Hij wil afgevaardigde woorden namens een kiesdistrict in Ohio. Check zijn hele professionele website. Maakt hij kans? Nee, volgens politiek analisten. Zijn district wordt gezien als een district dat veilig in handen is van Democraten. Joe the Plumber wordt dus niet Joe the Congressman.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op WarRoom.DeJaap.nl.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.