De Dog Wars: Obama at hond als jongen

Na de Mommy Wars vorige week, is het deze week – kennelijk – tijd voor de Dog Wars. Bovenstaande foto werd op Twitter van het volgende commentaar voorzien door een naaste adviseur van Mitt Romney: In hindsight, a chilling photo. Een Amerikaanse website heeft namelijk een citaat opgegraven uit Dreams From My Father, de autobiografie van Obama, waarin hij schrijft als kind in Indonesië hond te hebben gegeten. Obama beschrijft het hondenvlees als erg “taai”. Er zijn geen aanwijzingen dat dat meer dan eenmalig was, maar de Romney-campagne ziet een kans om een beslissende slag te slaan in de oorlog om wie het beste zorgt voor zijn hond. Ja, daar strijden de campagnes om. De Obama-campagne is al maanden bezig om het verhaal van de hond Seamus te vertellen aan iedereen die het horen wil. Seamus was de hond van Mitt Romney die mee mocht op vakantie maar wel op het dak van de auto gebonden werd omdat met vijf zonen, de auto al snel vol was. Nog deze week moest Ann Romney in een groot interview daar vragen over beantwoorden. The dog loved it,” zei mevrouw Romney terwijl ze toegaf dat hij tijdens de rit diarree kreeg. Nu kan de Romney-campagne dat verhaal beter pareren: in ieder geval heeft Mitt Seamus niet opgegeten.

Foto CC: Pete Souza (White House)

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.