Palin uit op wraak op Katie Couric

Nadat in 2008 vragen van interviewer Katie Couric (What newspapers did you regularly read?”) de kandidatuur van Sarah Palin en John McCain nekte, wil Palin nu haar zoete wraak nemen. Couric is namelijk een week lang terug in het tijdslot waarin ze populair werd, ontbijttelevisie. Deze week is ze co-host van ABC’s Good Morning America en is de verwachting dat het programma voor het eerst in zeventien jaar het best bekeken ontbijtprogramma is. NBC wil deze vernedering tegengaan met een ultieme stunt: ze hebben Palin als gastpresentator gestrikt van hun ontbijtnieuws. Wat je ook van de oud-gouverneur denkt, ze weet nog steeds goed de aandacht op zich te vestigen. NBC hoopt dat dit zich vertaalt naar hoge kijkcijfers. Ter promotie van haar optreden bij NBC vroeg presentator Matt Lauer zijn eenmalige co-host tot grote hilariteit van iedereen behalve Palin: “What are you doing to prepare — are you reading some newspapers?” Later deze week weten we of Palin Couric wist te verslaan in de kijkcijfers. Een nieuwsprogramma presenteren is overigens niks nieuws voor Palin. In de jaren ’80 werkte zij – toen nog Sarah Heath geheten – als sportpresentator bij een lokaal tv station. Dat zag er zo uit:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=hc7LBtRGCd8[/tube]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.