Cast West Wing komt bijeen voor gloednieuw politiek spotje

Bridget Mary McCormack is kandidaat voor het Hooggerechtshof in Michigan. Daarvoor moet ze gekozen worden. Om haar kandidatuur onder de aandacht te brengen komt bijna de gehele cast van The West Wing bijeen en namen ze een meer dan vier minuten durend spotje voor haar op. Het spotje lijkt op een korte aflevering van de populaire serie die al jaren van de buis is. Eén verschil: de teksten zijn beduidend minder goed geschreven. Waarom doet de cast van The West Wing dit? Bridget Mary McCormack is de zus van West Wing-actrice Mary McCormack die twee seizoenen lang de rol van Kate Harper speelde.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.