Driftige Paul Ryan beëindigt abrupt interview na vervelende vraag (VIDEO)

Met nog 28 dagen te gaan tot de verkiezingen begint de druk en de stress behoorlijk toe te nemen. Dat is te zien aan vicepresidentskandidaat Paul Ryan die zich overduidelijk ergert aan de vragen van een verslaggever van een lokaal televisiestation in Detroit, Michigan. Die zijn normaal gesproken niet zo kritisch. Bij de vraag over wapenwetgeving is irritatie af te lezen aan het gezicht van Ryan. “Those are your words not mine,” snauwt hij de verslaggever toe bij een vervolgvraag. Vervolgens grijpt een medewerker van Ryan in en wordt het interview beëindigd.That was kinda strange, you trying to stuff words in people’s mouths,” zegt Ryan nog tegen de verslaggever. Eerlijk is eerlijk, de vragen van de verslaggever zijn niet helemaal fair and balanced. Maar daar moet je natuurlijk beter mee omgaan. Volgens de Romney-campagne was de verslaggever gewoon over zijn tijd heen: “The reporter knew he was already well over the allotted time for the interview when he decided to ask a weird question relating gun violence to tax cuts.

http://www.youtube.com/watch?v=b2bKBtj1An8

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.