Diensten

Wat kan Victor voor u betekenen?

Als trainer, coach of spreker

Victor kan worden ingezet als trainer, coach of spreker voor onder meer het volgende:

  • Storytelling: Hoe kun je je ideeën overbrengen op een krachtige, boeiende en kernachtige manier? En hoe moet je reageren als je een lastige tegenwerping krijgt? Deze vragen staan centraal tijdens een debattraining van Victor. Je leert snel argumenteren, krachtig formuleren en hoe je drogredenen en debattrucs moet pareren. Als bonus krijg je de theorie mee van claptraps en hoe iedereen die kan gebruiken om zich te verzekeren van een groot applaus. De lessen zijn toepasbaar in vergaderingen, media-optredens en presentaties.
  • Presentatietraining: Gebruik je lichaamstaal om je boodschap kracht bij te zetten en het publiek te boeien. Communicatie bestaat voor een belangrijk deel uit zogenaamde non-verbale communicatie. Als die niet in orde is, komt je boodschap niet goed over. Maar hoe kun je nou op een natuurlijke manier goed en ontspannen presenteren? Dat leer je tijdens deze training.
  • Spreken als Obama: Hoe krijgt Obama bij elke speech een waanzinnig groot applaus? Hoe weet hij het hele publiek te inspireren, enthousiasmeren en overtuigen? Aan de hand van de technieken van Obama, leer je stap voor stap een goede speech te geven. Zo leer je menselijke voorbeelden te gebruiken, een goede structuur te hanteren en krijg je technieken om applaus te krijgen én in ontvangst te nemen. Als bonus krijg je een kijkje achter de schermen bij de Amerikaanse verkiezingen.

Trainingen en workshops bestaan uit een combinatie van prikkelende theorie en praktijk-gerichte oefeningen om de stof zo goed mogelijk eigen te maken. Lezingen bestaan uit theorie en anekdotes bedoeld om ogen te openen en zijn doorgaans zonder oefening. Elke opdracht is maatwerk. Voorafgaand gaat Victor dus graag met u in gesprek over de precieze invulling en de te realiseren doelstellingen.

“Victor is voor mij een van de betere sprekers die ik aan het werk gezien heb. Zijn spreektalent, enthousiasme en de wijze waarop de deelnemers betrekt in zijn workshops vind ik uniek. Het zijn de redenen waarom ik zeer graag met hem samenwerk. Victor kan ik aan een ieder aanbevelen. Als spreker en coach behoort hij tot de top!”

– Dave Nelissen (The Brainstorm Solution)

 

Als presentator, dagvoorzitter of gespreksleider

Ontspannen; gevat; scherp; sympathiek; nieuwsgierig. Dat zijn enkele van de woorden die worden gebruikt om Victor te beschrijven als presentator. Tijdens een congres of symposium is hij beschikbaar om  het evenement waar u zo hard naar toe hebt gewerkt in goede banen te leiden.

Een goede uitvoering begint vaak bij de voorbereiding. De Wereld Draait Door is een succes vanwege Matthijs van Nieuwkerk én het feit dat een grote redactie een hele dag bezig is met het samenstellen van het programma. Daarom wordt Victor graag betrokken bij het project in een vroeg stadium.

“Voor de Tweede Kamerverkiezingen organiseerde ik in mei 2010 een jeugddebat met Tweede Kamerleden en Victor als gespreksleider. Victor heeft door zijn bijdrage aan Debattle gezorgd voor een kritische doch toepasselijke vraagstelling van de scholieren, hoogoplopende discussies door de stellingkeuze en door zijn presentatie had de avond een spannende en ontspannen sfeer.”

– Sara Demir, Gemeente Almelo

 

Als Amerikakenner

Victor heeft campagne gevoerd voor Barack Obama in 2008 en 2012 en zit in de redactie van WarRoom De Jaap. De Amerikaanse politiek is zijn passie. Aan de hand van pakkende anekdotes, leuke fragmenten en treffende voorbeelden, komt hij u graag wat uitleggen over de Amerika. Dat kangerelateerd zijn aan de actualiteit of een van zijn beproefde lezingen:

  • De Top 10 meest ongelofelijke momenten van Amerikaanse verkiezingsdebatten
  • Spreken als Obama: hoe Obama de beste spreker van zijn generatie werd

“Bij de lancering van UNIT 070 heeft Victor voor onze relaties een ‘Spreken als Obama’-presentatie verzorgd. De reacties waren zonder uitzondering enthousiast: ‘sterk verhaal’, ‘steek je wat van op’ en ‘onderhoudend gebracht’. Daar vul ik graag bij aan: is ook prettig om mee samen te werken. Bedankt, Victor!”

– Petra van der Kwartel (Unit 070)

 

Opdrachtgevers

Universiteit van Tilburg, AEGON, Debatrix, Stichting LOKAAL, ProDemos – Huis voor Democratie en Rechtstaat, Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur, The Brainstorm Solution, BKB, Ducos Productions, Randstad en vele anderen.

cultuurdebatStadsdebat in Hoek van Holland

1 reactie

  1. Door Jeroen van den Berghe Gepubliceerd op 9 november 2022

    Hallo Victor , hoe kan het dat Republikeinen elke sociale maatregel als communistisch bestempelen? Ik denk ook dat gelovige/godsdienstige mensen, sneller in complottheorieën geloven. Of is dat te kort door de bocht?
    Gr Jeroen

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.